VÅRE TJENESTER

Alt du trenger av Nettjenester!

Vi har bygget opp en moderne og lynrask tjeneste med fokus på; sikkerhet, hastighet og skalering.

Domenenavn

Et domenenavn, eller domene, er din identitet på Internett, og domenenavnet har blitt viktigere enn telefon og adresse for bedrifter. Vi tilbyr alle tilgjengelige domener.

Webserver

Våre webhotell/webservere passer til alle formål, privat og bedrift, og skalerer fra enkle nettsider til store nettbutikker. Vi gir alle våre kunder gratis SSL!

E-post

Vi har egne E-postservere som både POP og IMAP, vi leverer også hosted Exchange. Vi har markedets beste SPAM filter! Vi setter opp for deg, om du er liten eller stor.

Wordpress Powerpack

Med en tilpasset WordPress server, Gbps Internett, innebygget caching, og vår ekspertise blir din WordPress scannet for virus fortløpende, og varsler om nye oppdateringer og innstikk.

Backup

Backupklienten støtter alle operativsystemer, virtuelle miljøer, MySQL, SQL Server og Exchange; den beskytter miljøet ditt fra OS til applikasjon.

Konfigurerbar overvåking

Konfigurer overvåking, feilsøk og feilretting per tjeneste med valgfrie mottakere. Med ulike regler for ulike tider på døgnet og per tjeneste får du full kontroll.

Full kontroll over dine data – Alltid!

Våre servere har autoscale som garanterer både oppetid og fortsatt gode brukeropplevelser når trafikken øker, enten det er høysesong eller salg. Det gir deg full kontroll!

Meny